Поп звездата от 80-те Саманта Фокс е прекарала една нощ в ареста,

...
Поп звездата от 80-те Саманта Фокс е прекарала една нощ в ареста,
Коментари Харесай

Арестуваха Саманта Фокс

Поп звездата от 80-те Саманта Фокс е прекарала една нощ в ареста, откакто е била арестувана от английските управляващи за хипотетичен разгулен скандал на борда на аероплан, оповестява " Ню Йорк Пост ".

56-годишната певица е пътувала с  " Бритиш Еъруейс "  за Мюнхен, като на борда на самолета е влезнала в спор с различен пътник.

Самолетът е е бил подготвен за политане на пистата на летище " Хийтроу " в Лондон, но полетът е бил анулиран, откакто държанието на Фокс е " изхвърчало “ малко преди него, споделят източници.

Пасажерите е трябвало да слязат от самолета и са били настанени в хотел, като след това са осъществили пътуването си на идващия ден.

Полицията оповестява, че жена на към 50 години е била задържана по съмнение, че е била пияна на борда на самолета и е била пусната под гаранция до март.

Саманта Фокс споделя, че оказва помощ с следствието на случая и " надълбоко съжалява за породеното стеснение “.

Звездата беше сполетяна от покруса през март предходната година, откакто сестра й Ванеса умря ненадейно след сърдечен удар на 50-годишна възраст.

Сестрите бяха доста близки – в автобиографията си от 2017 година Саманта споделя по какъв начин Ванеса я е избавила, когато техният татко пияч Пат я е нападнал.

56-годишната Фокс си спомня: " Мислех, че ще ме убие и го молех да спре. Когато се пробвах да стана, той ме ритна толкоз мощно в корема, че се превих, само че не спираше. Сестра ми Ванеса чу какво става и скочи на гърба му, с цел да го смъкна от мен. “

Загубата на сестра й се случи осем години откакто нейният дълготраен сътрудник Майра Стратън умря от рак, напомня ladyzone.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР